Šta ručati tokom radnog vremena?

Kada provedete skoro ceo dan na poslu, kao i većina, i vi se sigurno nezdravo hranite. Ali to ne mora više biti tako. Zašto ne biste izabrali zdrava kuvana jela?

Šta ručati tokom radnog vremena?

Autor: Redakcija

Objavljeno: 06 Avgust 2018, 12:06 , Beograd

Brza jela za ručak


Iako smo svi svesni koliko je zdrava ishrana važna za naše zdravlje, većina nas to ostavlja po strani ili se jednostavno prilagođava situaciji kada je u pitanju ručak u toku radnog vremena. Malo njih ima vremena, a još manje naviku da ponese pripremljena zdrava kuvana jela od kuće. Ujutru sigurno razmišljate kako da što pre stignete na posao i nije vam ni na kraj pameti da pripremate zdrav obrok koji ćete poneti u kancelariju. A kada dođe pauza za ručak, sigurno i vi, kao i većina, brzo otrčite do obližnje pekare i kupite prvo što vam dopadne ruku. Da, zaista, kratka pauza za ručak ograničava većinu ljudi da izabere prava, zdrava, domaća jela za ručak. Najlakše je kupiti brza jela za ručak, neko testo u pekari ili hamburger i požuriti nazad.

I tako iz dana u dan, ne razmišljajući da tako štetite svom zdravlju.

Da li ste možda skoro pomislili dok ste čekali red da kupite hranu da li je ta hrana sveža, koliko dugo tu stoji, od čega je napravljena? Verovatno i jeste, ali ste sigurno i pomislili da je to možda i najjednostavnije rešenje, ako ne i jedino. Sigurno mislite da u blizini ne postoji restoran zdrave hrane, Beograd ih ima tako malo. Ali varate se! Postoje mnogi restorani u kojima se mogu kupiti i zdrava kuvana jela i najbolji roštilj u Beogradu!

 

grilovana piletina

 

Domaća jela za ručak


Zar mogu da se porede testo iz pekare ili hamburger kao od gume koji ste kupili u obližnjoj trafici i divna, zdrava kuvana jela? Naravno da ne! Sada i dok radite imate priliku da uživate u ukusnoj hrani. Zamislite da umesto đevreka ili kifle koje jedete svaki dan sada imate zdrava, domaća jela za ručak, kuvana ili pripremljena na roštilju, sa svežim mesom, povrćem i dodacima tog jutra kupljenim na pijaci. To je još jedan razlog da razmislite o promeni svojih navika u ishrani i počnete da jedete domaća jela za ručak, čak i dok ste na poslu.

I to nije sve. Ako želite, hrana vam se može dostaviti i u kancelariju. Zar to nije sjajno?! Posebno ako pravite proslavu ili imate važan poslovni sastanak i želite da ostavite izuzetan utisak na poslovne partnere.

 

Najbolja hrana u Beogradu


Ko kaže da ne možete da spojite lepo i korisno? Hranite se zdravo, čak i na poslu! Brza kuvana jela, posna kuvana jela, najbolja srpska jela i najbolji roštilj u Beogradu, sve to možete pronaći brzo i lako, i to online! Izaberite po svojoj želji. Uz to, u ponudi su i brojne svetske kuhinje, poput grčke, italijanske i španske. Ili ste možda pristalica hrono ishrane? Po svojim željama, izaberite da se hranite zdravo.

A nakon posla, možete se počastiti i nekim interesantnim pićem, zar ne? Pogledajte širok izbor stranih i domaćih piva, vina i žestokih pića, ali i bezalkoholnih pića u Calix online prodavnici i uživajte u ostatku dana. Zaslužili ste!