Pravila i uslovi korišćenja

Ukoliko koristite sajt Brza Kuhinja smatramo da se slažete sa uslovima i pravilima korišćenja.
Sadržaj, strukturu i izgled sajt možemo menjati, što isto važi i za ova uslove i pravila korišćenja. S tim u vezi predlažemo da povremeno proverite dali je došlo do izmena.


KORIŠĆENJE SAJTA BRZA KUHINJA


1. Svi objavljeni kulinarski recepti na sajtu su autorski. Trudimo se da svaki recept pre objavljivanja probamo. Kulinarski recepti sa pečatom “Brza kuhinja” su provereni i preporuka su naših kulinara.
Prepisivanje recepata i štampanje je dozvoljeno samo za korišćenje zarad ličnih potreba pripreme hrane bez obzira da li se radi o domaćinstvu ili poslovnom entitetu.


Kopiranje i objavljivanje sadržaja u bilo koje svhre, na drugim sajtovima, blogovima i slično odnosno njihovo korišćenje u štamapnim materijalima nije dozvoljeno bez prethodne dozvole autora. Svaka ne ovlašćena radnja ovog tipa će se smatrati poverdom autorskih prava.

2. Svi drugi objavljeni teksovi na sajtu takođe podležu zakonu o zaštiti autorskih prava i s tim u vezi ukoliko želite da preuzmete određeni sadržaj potrebno je da nas kontaktirate.

3. Možete nam slati svoje tekstove i recepte. Brza kuhinja zadržava sva prava objave istih. Objavljeni recepti odnosno drugi tekstovi će sloviti pod Vašim autorskim imenom izuzev ako Vi to ne želite.

4. Sve objavljene fotografije su autorske ili su preuzete sa pravima. S tim u vezi nije dozvoljeno bespravno preuzimanje fotografija.

5. Dizajn sajta i koncept su autorski, nije dozvoljeno kopiranje. Budite kreativni za sebe ne mojte nas kopirati.

6. Koristite blog i našu stranice na društvenim mrežama, budite interaktivni ali nemojte biti vulgarni, rasistički nastrojeni, poštujte drugog sagovornika i poštujte naš trud. Svi sadržaji tog tipa neće biti objavljeni ili će naknadno biti obrisani. Isto važi za sadržaje reklamnog tipa.

Uživajte u našim sadržajima a mi ćemo se potruditi da Vam obezbedimo jedinstvene i precizne recepte.