Dobrodošli u brzu kuhinju,

 

Priprema zdrave i ukusne hrane za SAMO 25 MINUTA po proverenim kuvarskim receptima je glavna tema sajta. Skoro smo uveli i recepte za koje je potrebna duža priprema. Za svaki objavljeni recept možete videti ikonice koje ukazuje na vreme pripreme i broj osoba. Recepti koji imaj pečat "Brza Kuhinja" su provereni i posebno ih preporučujemo. Pored detaljnih upustava za pripremu hrane, na sajtu ćete pronaći i pregršt drugih korisnih informacija i video materijala.


Zanimljivosti iz sveta hrane

 • Pileće Butkice – kako ih otkoštati

  ,08. 12. 2022

  Otkoštavanje pilećih butkica je lakše nego što mislite! Pratite naše korake i dođite do otkoštavanja pilećih butkica za meko meso bez kostiju...

 • Avokado – Kako ubrzati sazrevanje?

  Edin Pandur,30. 11. 2022

  Avokado se često prodaje nezreo, a ponekad ih treba malo ubrzati da sazru. Isprobajte ove 3 metode za savršeno zreo avokado.

 • Zamene za belo vino u kuvanju

  ,20. 11. 2022

  Nema vina? Nema problema. Probajte jednu od ovih lakih zamena za belo vino u kuvanju.

 • Kako pripremiti kiseli kupus

  ,12. 11. 2022

  Alhemija fermentacije rezultira najboljim domaćim kiselim kupusom koji ćete ikada probati. Napravite sopstveni fermentisani kiseli kupus koristeći...

 • Fermentisani Kiseli Krastavci

  Edin Pandur,04. 11. 2022

  Tražite najlakšu fermentisanu hranu? Fermentisani kiseli krastavci ne zahtevaju nikakav napor. Evo kako da napravite najbolje kisele krastavce.

 • Kako najbolje smotati Burito

  Edin Pandur,31. 10. 2022

  Nije teško umotati burito ali potrebno je nekoliko ključnih koraka kako biste bili sigurni da salsa ne istiskuje nerasklopljene krajeve!