Smoothie - Recept od Breskve

Ovaj smoothie od breskve je sočan i osvežavajući i pruža nalet ukusnog ukusa! Tekstura je jednostavno savršena, boja je prelepa, a ukus je nešto za čim će svi u vašoj porodici poludeti!

Smoothie - Recept od Breskve

Autor: Edin Pandur

Objavljeno: 15 April 2022, 18:15 , Beograd

Ovaj smoothie od breskve je sočan i osvežavajući i pruža nalet ukusnog ukusa! Tekstura je jednostavno savršena, boja je prelepa, a ukus je nešto za čim će svi u vašoj porodici poludeti!

 

smuti-od-breskve


Ovaj smoothie od breskve je ukusan način da ušunjate voće u ranim jutarnjim časovima i ostavite da želite još! Smoothie su uvek JAKO dobri.


Ne postoji ništa više osvežavajuće od toga da popijemo smuti za doručak I to ne bilo koji smuti, već onaj koji je pun zdravih sastojaka koji nam mogu pomoći da započnemo dan.


Ovaj smoothie od breskve radi upravo to! Pun je nekoliko različitog smrznutog voća i sokova, malo grčkog jogurta plus malo meda da zasladi posao! Tekstura je nebeska i ledeno hladna i tako ukusna!


Ako vas nismo namamili opisom kako je božanstven ukus ovog smutija, onda smo sigurni da će ovaj sledeći deo sigurno zaključiti dogovor... LAKO je!

 

smuti


Tako je, jednostavno je ime ove igre! Nema neprijatnih sastojaka za koje morate da pretražujete celu prodavnicu. Trebaće vam 5 minuta od početka do kraja!


Uskoro ćete pijuckati ovaj smoothie u čistom zadovoljstvu. U stvari, budite oprezni jer će uskoro svi želeti da i vi napravite jedan za njih!


Ovaj smoothie od breskve ima sastojke koje ćete verovatno već imati u svom frižideru kod kuće! Pomešajte ih i videćete koliko je zaista ukusno.

 

Sastojci

 

  • Led: Ovo stvara odličnu osnovnu teksturu.
  • Smrznute breskve: Upotreba smrznutih breskvi je ono što čini ovaj smoothie tako sjajnim! Ove smrznute breskve su jednostavne i ukusne!
  • Banana: Pokušajte da koristite smrznutu bananu jer će to dodati ukusnoj teksturi.
  • Sok od breskve ili sok od jabuke: U zavisnosti od toga koliko želite aromu breskve, možete koristiti sok od breskve ili jabuke da sve pomešate!
  • Grčki jogurt: Uzmite običan grčki jogurt, ne koristite arome osim ako ne želite drugačiji ukus.
  • Med: Ovo će zasladiti ceo smoothie bez dodavanja dodatnog šećera!

Kako napraviti Smoothie od breskve


Jednostavno je! Ubacite sve i spremni ste! Blend: Stavite sve sastojke u blender i blendajte dok ne postane glatko. Poslužite odmah.

 

Pogledajte koje još savete i recepte smo izdvojili za vas!