Najbolji recepti za sendviče

U ovom tekstu možete pronaći najbolje I najukusnije recepte za spremanje sendviča. Ovo jednostavno, lagano i zdravo jelo idealno je za bilo koji obrok: doručak, užinu, čak i večeru. 

Najbolji recepti za sendviče

Autor: Edin Pandur

Objavljeno: 10 Septembar 2021, 16:10 , Beograd

U ovom tekstu možete pronaći najbolje I najukusnije recepte za spremanje sendviča. Ovo jednostavno, lagano i zdravo jelo idealno je za bilo koji obrok: doručak, užinu, čak i večeru. Priprema se neverovatno brzo i lako, koje god namirnice da koristite I super je kada nemate vremena da kuvate ili kada vam neočekivano dođu gosti. Za samo deset minuta u kuhinji imaćete sito i veselo društvo. Ne znamo još nikog kome se ovi recepti iz naše Brze kuhinje nisu dopali:

 

Sendvič sa tunom i kiselim krastavčićima


tuna-sendvic-sa-zelenom-salatom

 

Ovaj  sendvič ćete smazati na brzinu, jer je tako sočan i ukusan, ali pre svega i zdrav. Ne zaboravite da su tuna i kiseli krastavčići veoma zdravi kao namirnice po vaš organizam.

 

Sendvič sa kuvanim jajetom, salamom i sirom


sendvic-sa-kuvanim-jajetom-i-sirom

 

Neizbežna i uvek dobro došla kombinacija jaja, salame i sira, bilo da sa društvom pratite neki sportski događaj ili da pravite neke rođendanska ili porodična okupljanja.

 

Sendvič sa lososom i pavlakom


sendvic-sa-lososem-i-pavlakom

 

Možda vam ovo zvuči kao loša kombinacija i da se baš ne uklapa, ali ovaj sendvič je i više nego ukusan. Sendvič neodoljivog izgleda I ukusa iz naše Brze kuhinje u kome ćete neizmerno uživati.

 

Tuna sendvič sa zelenom salatom i maslinama


tuna-sendvic-sa-maslinama

 

Namirnice koje upotpunjavanju boje ovog osvežavajućeg sendviča predstavljaju pravo osveženje od sendviča. Još ako dodate i malo soka od pomorandže, oduševićete se.

 

Kesadilje sa kačkavaljem, jabukom i rukolom


kesadilje

 

Ovo jednostavno, lagano i zdravo jelo idealno je za bilo koji obrok: doručak, užinu, čak i večeru. Priprema se neverovatno brzo i lako, super je kada nemate vremena da kuvate ili kada vam neočekivano dođu gosti. Za samo deset minuta u kuhinji imaćete sito i veselo društvo. 

 

Sendvič sa kajmakom, salamom i maslinama


sendvic-sa-kajmakom

 

Častite sebe i svoje ukućane jednim vrlo aromatičnim i ukusnim sendvičom sa kajmakom, salamom I maslinama. Sendvič koji će vaši ukućani ubrzo poželeti da im spremate ponovo. Pogledajte našu ponudu.

 

Sendvič sa sirom, salamom i paradajzem


sendvic-sa-sirom

 

Predstavljamo vam jedan vrlo ukusan sendvič, za sve ljubitelje sira, salame i paradajza. Odlična je kombinacija za sendvič, kojem dodate još samo jedan osvežavajući listić zelene salate. Uživajte!

 

Sendvič sa pršutom i sirom


sendvic-sa-prsutom

 

Pravi domaćinski sendvič sa pršutom i sirom koji vas nikada neće razočarati, veoma se lako sprema i neverovatnog je ukusa!

 

Pogledajte koje još kulinarske savete i recepte smo izdvojili za vas iz naše Brze kuhinje. Uživajte!